به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نخستین نشست مدیران دانشجویی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور در سال 1402 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد، با حضور دکتر داداشپور، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر ارژنگ، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، دکتر دانشور، مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان، دکتر گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر غفاری، معاون فرهنگیاجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر ساداتی، مدیر اداره رفاه و سلامت دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد و مدیران دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر ابوالفضل غفاری، ضمن خیر مقدم به مدیران دانشجویی دانشگاه های کشور، با اشاره به وظایف سنگین ایشان در مورد تأمین نیازهای پایه و اساسی دانشجویان، از قبیل مسکن، غذا، وام، بهداشت و بیمه، در خصوص وظایف سنگین مدیران اظهار نمود: برطرف شدن نیازهای کاستی پایه، زمینه و آمادگی دستیابی دانشجویان به نیازهای عالی و متعالی رشدی را فراهم میکند.
سپس دکتر دانشور، ضمن تشکر از دانشگاه فردوسی مشهد برای قبول میزبانی این نشست، در باره مواردی که باید در این نشست مطرح شود توضیحاتی ارائه نمود و با توجه به اولویت مسأله تامین مالی تغذیه دانشجویان در دانشگاهها، اظهار امیدواری کرد که با همفکری مدیران دانشجویی بتوانیم راههای خوبی برای مدیریت بهتر برای امور تغذیه پیدا کنیم.
در ادامه دکتر ارژنگ، در سخنان خود با اشاره به اینکه وظیفه مدیران دانشجویی سنگینترین وظیفه در حوزه دانشجویی است اظهار داشت: در حال بررسی الگوی جدید تامین مالی خدمات دانشجویی و بررسی مجدد نظام رفاهی دانشجویان هستیم تا پس از بررسی به دولت ارائه شود.
سپس طرحهای صندوق رفاه در حوزه دانشجویی توسط دکتر گنجی برای حاضران تشریح شد و در ادامه نیز سامانه جدید صندوق رفاه برای مدیران دانشجویی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور تشریح گردید.
در اختتامیه این نشست نیز دکتر داداش پور، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: ما در سازمان امور دانشجویان اهداف مشخصی داریم و اعلام کردیم که سازمان امور دانشجویان، سازمانی در مسیر زیست سالم دانشجویان است و برای این کار هم تلاش کردیم تحلیلگری، نظارت و آموزش را با هم و متناسب با فضای دانشگاهی برنامهریزی و انجام دهیم.
دکتر داداش پور افزود: ما در حال تهیه طرحی به دولت، برای الگوی تامین مالی تغذیه دانشجویی هستیم که پس از اینکه مدیران محترم دانشجویی دانشگاهها نظرات خود را اعلام کنند جمعبندی و در همایشی که به همین عنوان در تیر سال جاری برگزار میشود مطرح خواهد شد.
لازم به ذکر است در این نشست مدیران دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی طرح ظرفیتسازی جدید در سراهای دانشجویی، شیوههای تعامل موثر با دانشجویان، موانع و چالشهای شوراهای صنفی رفاهی دانشجویان و شوراهای تخصصی دانشجویی، ارائه سامانه همیار دانشجو را طرح و بررسی نمودند.
در این نشت جناب آقای علی صفری مدیر دانشجویی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نیز حضور داشتند.
روابط عمومی دانشگاه